Gooooodis!

Publisert 22/03/2012 av MammaLi

Er det fredag nå? Kan vi late som det er fredag nå?! Pleeeaaase?!?! *stirre lystent opp på godiset som jeg og PappaDor var dumme nok til å forsegle og putte opp på hylla forrige helg med et håndavtrykk og «dette skal vi ikke røre før fredag»* Jeg vil ha freeeeedag!

(Forresten… hvis man er suuuperobservant så kan man kanskje legge merke til en forskjell på tegningen min fra sånn den har vært. Liten, men tydelig allikevel. Hehe.  Og som er del av en større plan. Men det kan jeg snakke om en annen gang. 😉 )

-MammaLi

2 kommentarer på “Gooooodis!

 • Og endelig er det jo fredag! Er godisen fortsatt forseglet? Ü
  Du, du spurte om hvor jeg har kjøpt neon cernit-leire. Beklager at jeg ikke svarte mens du fortsatt var superinspirert! Jeg har vært på ferie helt uten internet Ü Men leira er altså kjøpt på en helt vanlig hobbybutikk i Tromsø. Så med mindre du bor i Tromsø så er det vel lite jeg kan gjøre for å hjelpe deg… Men det må da finnes på de fleste hobbybutikker som selger cernit? Eller Fimo? Vet ikke om fimo har neon farger… Det jeg kan se på internet er at sløyd-detaljer har neonfarger cernit. Håper dette er til hjelp!

  • Tusen takk for svar! 🙂 Her er vi egentlig superinspirert hele tiden. Har alltid ørten prosjekter i forskjellig grader av gjennomføring. Hehe.

   Jeg får ta en runde og lete litt.

   Og godiset er faktisk fortsatt forseglet. :O Delvis fordi jeg og gubben ved et uhell rota oss bort på en tur på over en mil og har vært ute hele dagen og delvis fordi jeg skal være ærlig nok til å innrømme at jeg kjøpte mer. Hehe.

 • Åh, kom igjen'a?! Ikke vær feig.

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s

  %d bloggere liker dette: