Hurra!!!

Publisert 20/03/2012 av MammaLi

Jeg (Eller vi da… vi er jo egentlig flere. Men siden det bare er jeg som står som sjefen over alle skjefer, hvor ble det egentlig av Asgeir, så sier jeg jeg…) har fått min første follower!

Det er Susanne Kaluza som har denne fine bloggen, hvor man blant annet finner supre trantips (Som nå sikkert egenhendig har reddet Mu fra en hver skummel sykdom man får av D-vitaminmangel) og mange andre flotte innlegg med finere bilder enn jeg noengang kommer til å ha her inne. Hehe.

Tusen takk for at du har lyst til å følge meg (Eller oss da om man skal være pinlig nøyaktig. 😉 )

Hjertelig hilsen MammaLi 🙂

(Er nesten så jeg har lyst til å lage en helt egen unik bloggtegning til deg, Susanne… Men så tenkte jeg det kanskje ble litt over toppen. Hehe. Du får si i fra om du vil ha. 😉 Du får så gjerne!)

3 kommentarer på “Hurra!!!

 • Mitt eget innlegg, wow, for en ære! Du skriver morsomt, og har en annen stil en andre mammablogger jeg har sett, så jeg gleder meg til å følge deg. Og bloggtegning? Jatakk!

  • Tusen takk! 🙂
   Selvsagt må man gjøre stas på den første som velger å følge med. Er jo litt som i butikken… Hadde jeg fått en stor sjokolade bare fordi jeg valgte å gå inn der en gang eller to så hadde jeg jo kommet tilbake. 😉 Her har vi ingen sjokolade.

   Men et eget innlegg derimot det kan vi tilby!

   Og bloggtegning skal bli! 🙂 ..så snart jeg klarer holde meg våken en kveld. 😛

   • Hoho, liker tankemåten din. Jeg er sjokoholiker og kan lett bli hektet her og. Gleder meg til bloggtegning, men ikke stress altså 😀

 • Åh, kom igjen'a?! Ikke vær feig.

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s

  %d bloggere liker dette: