Bah!

Publisert 12/02/2012 av MammaLi

Dette er vel egentlig ikke på noen måte sånn jeg vil at bloggen skal se ut…

Eller jo. Det er en vag, vag skygge av åssen  jeg vil ha det. Hehe.

Men akkurat nå, akkurat i dag så får faktisk dette duge.

Nå har jeg brukt mer eller mindre hele morsdagen på å knote i Paint, knote i diverse andre programmer og ikke minst knote her. Nå er jeg lei. Så nå få det se sånn her ut enn så lenge.

Er egentlig bare passende at det er litt halvgjort og små crappy. For det er rett og slett det denne bloggen kommer til å være også. Eller nei. Den kommer vel ikke til å være crappy håper jeg. Men mer forvirrende og slite litt med en identitetskrise. Den kommer nemlig til å være litt mammablogg, hvor det prates litt om åssen være en av «de mammaene», på tross av at man er i kledd den samme pysjen for tredje dag på rad. Den kommer til å være ganske mye, kanskje mest håndverksblogg. Med både hekling og strikking og maling og gudene skal vite hva, kan det lages vil det nok bli forsøkt laget. Den blir litt tips og forslag-blogg… da mye om barnerelaterte ting eller klassiske MacGyverløsninger til bruk rundt omkring i huset eller lignende. Den kan til tider være litt matlagingsblogg. Og den kan til tider være litt alvorlig tema-blogg. Men det vil bli advart om på forhånd. Og jeg lover å være nøye med kategoriseringa så du slipper å lese surrball om ammedebatt for eksempel når du leter etter en oppskrift på parmesanpanert pangasius.

I tillegg burde jeg vel nå introdusere skribentene her. Ja, for det kommer innimellom til å være flere av oss.

Hovedsaklig vil det nok være meg, og jeg er MammaLi som jeg kommer til å bli kalt her. Og jeg er da mammaen til lille Mu som er en gutt på i skrivende stund 7 måneder.

Den andre som kommer til å sette sitt merke på denne bloggen er Tante I. Hun kommer til å dukke opp fra tid til annen som gjesteblogger.

Ellers så kan det nok være at PappaDor og Mu selv titter innom en tilfeldig gang, men det er bare hvis jeg føler de har noe vettugt å si… Det har de sjelden.

Jaja… uansett. Velkommen til vår lille rotete del av internettet. Håper det er noen som holder ut… Hehe.

Hilsen MammaLi

Åh, kom igjen'a?! Ikke vær feig.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: